Galatasaray TS Basketbol Takımı, TSB Süper Lig 17. hafta maçında Saran Anadolu ile karşılaştı. Engelsiz Aslanlar, Ahmet Cömert Spor Salonu'ndaki mücadeleden 65-37'lik skorla üstün ayrılarak sezon boyunca sahip olduğu namağlup unvanını korumayı başardı.
Almanya'nın Zwickau kentinde düzenlenen 2011 IWBF Champions Cup final müsabakalarının ardından üçüncü defa Avrupa şampiyonu olduktan sonraki ilk maçına çıkan takımımız, karşılaşmanın ilk yarısında hücumda daha efektif bir görüntü çizdi. İlk çeyrekte rakibiyle 11 sayılık bir fark yaratan Galatasaray, devre arasına 41-20'lik skorla öne girdi.
İki takımın da skor üretiminde zorlandığı üçüncü çeyrek sonrasında 49-25 önde olan Sedat İncesu'nun takımı, karşılaşmadan 65-37'lik skorla üstün ayrılmayı başardı. Taraftarlarımız, mücadelenin ardından Engelsiz Aslanlar'ımıza ve teknik heyete baklava ikram ettiler.
Petr Tucek, 24 sayı üreterek takımımızın en skorer oyuncusu oldu. Özgür Gürbulak ise 12 sayıyla takımımıza çift haneli skor katkısında bulunan bir diğer isimdi.
Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig'de bu sezonki 17. galibiyetini alarak namağlup liderliğini sürdüren takımımız, normal sezonun son hafta maçında 21 Mayıs Cumartesi günü, saat 19.00'da, Celal Atik Spor Salonu'nda, İzmir BŞB ile karşılaşacak.
Engelsiz Aslanlar'ın bu sezon TSB Süper Lig'de aldığı sonuçlar için TIKLAYINIZ.