17 Ocak 2017 Salı 20:13

1905 GSYİAD’ın Mali Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği’nin Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Dernek binasında yapılan toplantıda 1905 GSYİAD Yönetim Kurulu Mali ve İdari bakımdan oy çokluğu ile ibra edildi.

Toplantıda konuşan 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği Başkanı Metin Öztürk, "Göreve geldiğimizden bu yana çok güzel işler yaptık. Eski Başkanımız İsmail Sarıkaya’nın Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olması kulüp ile olan bağımızın daha da kuvvetlenmesini sağladı. Başkanımız Dursun Özbek’e de 1905 GSYİAD’a verdiği değerden ötürü çok teşekkür ederim. Bu sene birlikte çok ses getiren organizasyonlar yaptık. Organizasyonlara Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldılar. Ben kendilerine desteklerinden ötürü çok teşekkür ederim. Ayrıca Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na forma sponsorluğu konusunda aracı olduk. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Birlikte kulübümüz adına projeler üreten 1905 GSYİAD olmaya devam edeceğiz" dedi.

Fotoğraflar: Salim Tolan