15 Aralık 2018 Cumartesi 21:36

Abdurrahim Albayrak'tan açıklamalar

Takımımızın deplasmanda Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldığı maçtan sonra İkinci Başkanımız Abdurrahim Albayrak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İkinci Başkanımız Abdurrahim Albayrak şu ifadeleri kullandı:

“Berabere kalarak puan farkını koruduk, şu an fark 8 puan. Son dakikalarda Onyekuru ile yakaladığımız fırsatı değerlendirebilseydik ya da ondan önce girdiğimiz net pozisyonları değerlendirebilseydik maçı kazanabilirdik. Maalesef atamadık. Önümüzde bir tane maç kaldı, Sivasspor ile oynayacağız. O maça hazırlanacağız, ondan sonra da ocak ayında bir yapılanmaya gideceğiz.

Garry Rodrigues’in kayarak müdahele yaptığı pozisyonunda adelesinde bir gerilme oldu. Ufak bir yırtık olabilir ya da olmayabilir. Tedbir amaçlı ikinci yarı oynatmadık. İnşallah önemli bir şeyi yoktur.

Biz bugünkü maçı düşünerek hocamızla beraber soyunma odasına girdik. Hocamız güzel bir konuşma yaptı. Oynadıkları güzel futboldan dolayı ben de hocamızla beraber oyuncularımızı tebrik ettim. Bunu farklı yerlere çektiler daha sonra. Canları sağ olsun diyecek bir şey yok. Bizim bütün amacımız takımı bu maça hazırlamaktı. Bu maç için oyunculara moral vermeye çalışıyorduk. Bir art niyetimiz yoktu.  Soyunma odalarını karıştırmam, ben bu kulüpte 5 sene çalıştım o 5 yılda da şampiyon olduk. Bu altıncı senem, bu sene de inşallah şampiyon olacağız. O zaman bu konuşanlar üzülecek.”