13 Aralık 2024 Cuma 13:09
LemonRocks, atletizm şubemize sponsor oldu
Ülkemize olimpik sporları getiren ve atletizmde köklü bir geleneğe sahip olan Galatasaray Spor Kulübü, web3 teknoloji datalarını ve yatırım dünyasını bir araya getiren, yenilikçi platformuyla dikkat çeken LemonRocks ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Lemon Rocks, 2024-2025 sezonu için Galatasaray Atletizm Takımı için 2024-25 sezonu için kulübümüzle iş birliği yaptı.
Anlaşmanın imza töreni Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta gerçekleştirildi. Ayrıca yeni transferlerimiz Kubilay Ençu ve İsmail Nezir yuvalarına geri dönerken, Emin Öncel ve Emre Çiftçi de kendisini kulübümüze bağlayan imzaları attı.
Lemon Rocks CEO’su Berkan Altun, “Türkiye’de ilk olarak atletizme destek oluyoruz. 2023 yılında çıktığımız bu yolda hem geleneksel yatırımcıların hem de teknoloji yatırımcıları için oluşturduğumuz data analitik platformu, bugün beta fazıyla birlikte hayata geçmeye başladı. Bu vesileyle biz de Türkiye’de lider olan Galatasaray Spor Kulübü ile anlaşma imzalıyoruz. Lemon Rocks’a, Galatasaray’a ve Türk sporuna hayırlı olmasını dilerim.” diye konuştu.
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ece Bora ise şu ifadeleri kullandı:
“Galatasaray Atletizm Şubesi’nin tarihi çok büyük. Kurucusu olduğumuz bir branştayız. İlk olimpik sporcuyu, ilk olimpik kadın sporcuyu çıkardığımız branştayız. Çok güçlü tarihimizde yeni bir atılımın peşindeyken yanımızda olan Lemon Rocks’a teşekkür ediyorum. Berkan benim kardeşim. Galatasaray’a tutkuyla bağlı olanların, böyle genç girişimcilerin Galatasaray’a desteklerini görmek ayrı bir keyif. Bu anlaşmanın uzun yıllar devam edeceğini düşünmek istiyoruz. Olimpiyat yolundayız. Dört yıl boyunca yan yana durmak üzere biz sözümüzü şimdiden alalım dedik.”
“Çok sevdiğimiz iki sporcumuz olan İsmail ve Kubilay yuvaya döndü. Bugün o sporcularımızın da imza törenini yapıyoruz. Şubemizin iki ila dört yıl arasında yeniden yapılanmasında çok emek var. Bu emeği harcayan, bu yola çıkan, Galatasaray’ın adını en yüksek yerde görmek için çalışan tüm hocalarımıza, sporcularımıza, idarecilerimize, camiamıza ve atletizm sevdalılarına özel bir teşekkürüm olsun. İyi bir başlangıç olsun. Bundan sonra Galatasaray’ın adını olması gereken yerde görmek üzere hepimize kolay gelsin.”