10 Kasım 2021 Çarşamba 21:49
Igokea galibiyetinin ardından açıklamalar

Galatasaray Nef Başantrenörü Ekrem Memnun ve basketbolcumuz Melo Trimble, Şampiyonlar Ligi’nde galip geldiğimiz Igokea maçının ardından Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.
Başantrenörümüz Ekrem Memnun’un maç sonu değerlendirmeleri şu şekilde:
“Mağlubiyetten geldik. Hafta sonu hiç istemediğimizi, Gaziantep’te kendimiz gibi oynayamadığımız bir maçı kaybettik. Oyuncular ayağa kalktılar ve karakter gösterdiler. Mutlaka kazanılması gereken bir maçtı. Grupta tabii ki hiçbir şey bitmiş değil. Şu an için hiç kimse gruptan çıkmış değil. Mümkünse gruptan birinci olarak çıkmak istiyoruz. Bunun için maçlar kazanmamız lazım. Oyuncular bunu biliyor.”
Kendi oyunumuzu oynayamadık. Biraz yorgunluk da var. Enerjimiz düşüktü. Biz enerjisi yüksek olunca zevk veren, hızlı oynamaya çalışan bir takımız. Dönem dönem müdafaayı çok iyi yaptık. Çok basit basketler yedik; ama tekrar oyuncu arkadaşlar sonunda bir karakter koydular. Maçın başında ribauntları en sonunda, çok kritik yerlerde aldık. Çok sert ve iyi bir takıma karşı oynadık. Çok disiplinliler. Bizim için çok iyi bir galibiyet oldu. Dinlenip tedavilerimizi olacağız.Perşembeden itibaren en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Burada seyircimizin de desteğiyle en iyi oyunumuzu oynayarak kazanmak istiyoruz.”
Kaptan Göksenin Köksal’ın sezon başından bu yana yaşadığı sakatlıklara vurgu yapan koç Ekrem Memnun, ondan en iyi şekilde faydalanmak istediklerini ifade ederek, “Göksenin sezon başından beri büyük bir şansızlıklar yaşadı. Göksenin bizim takım için çok önemli bir parça. Ciddi bir sakatlığı oldu ama çabuk toparlandı. Antrenman eksiği var. Ben onlardan büyük katkılar bekliyorum. Başka oyunculardan da katkı bekliyorum. Bu potansiyelleri var.” şeklinde konuştu.
Melo Tribmle ise, “İyi bir galibiyet oldu. Şampiyonlar Ligi’ndeyiz. Her maç bizim için çok zor ve önemli. Ayrıca kazanmak zorundayız ve bir sonraki maç için daima hazırlıklı olmalıyız. Zor bir maçtı. Sahada her şeyimizi verdik. Bir sonraki maç için bu galibiyet ihtiyacımız vardı. Şu anda galibiyetin mutluluğunu yaşıyoruz ve dinleneceğiz. Dinlenme bizim için çok önemli. Biliyorsunuz ki haftada iki maç yapıyoruz ve sürekli seyahat ediyoruz. Ayrıca antrenmanlar da yapıyoruz. Haliyle dinlenmek şu anda bizim için en hayati şey şey” ifadelerini kullandı.