16 Aralık 2017 Cumartesi 15:27

"Maçı ufak detaylarda kaybettik"

"Maçı ufak detaylarda kaybettik"

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 11’inci hafta maçında Beşiktaş Sompo Japan’a 80-78 mağlup olan Galatasaray Odeabank’ta koç Erman Kunter ve oyuncularımızdan Jordan Taylor karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Erman Kunter:

“Maçı kazanma noktasına getirdik. DaJuan Summers’ın şutu çemberin içinden çıktı, sonrasında Scotty Hopson hücum ribaundunu aldı ancak kolay bir atışı kaçırdı maalesef. Maç içinde basit hatalar yaparak geriye düştük ama takım hep maçın içinde kaldı ve geri dönmeyi başardık. Kazanabilirdik, bu şansı değerlendiremediğimiz için üzgünüm. Şimdi hafta içinde Litvanya’da oynayacağımız Eurocup maçına odaklanacağız. Kazanırsak gruptan çıkmak adına çok büyük bir avantaj yakalayacağız.”

Jordan Taylor:

“Üçüncü çeyrekte geriye düştük ama savaşarak geri döndük. Maçı ufak detaylarda kaybettiğimizi düşünüyorum. Takım olarak iyi yoldayız, hücum tarafında çok fazla yetenekli oyuncuya sahibiz. Zaman geçtikçe uyumumuz daha iyi olacaktır.”