31 Ağustos 2013 Cumartesi 11:45
Matthew Alarcon Performans Koçu Oldu

Galatasaray Liv Hospital, yeni sezon hazırlık dönemi için performans koçu olarak ABD'li Matthew Alarcon ile anlaşmaya vardı.
Sakatlığı sonrası Henry Domercant ile yakından ilgilenen Alarcon, takımımızın İtalya kampları boyunca Nathan Jawai ve Göksenin Köksal ile de özel programlar eşliğinde ekstra çalışmalar gerçekleştirecek.
Matt Alarcon son olarak Michael Jordan, Kobe Bryant gibi tüm zamanların en iyi basketbolcularıyla çalışan Tim Grover'ın sağ kolu olarak Attack Athletics kurumunda görev almaktaydı. Mount St. Vincent Üniversitesi mezunu Alarcon 2005'ten bu yana yaz dönemi New York'ta basketbol ve beyzbol gibi farklı sporlardan birçok oyuncunun bireysel antrenörlüğünü yürüttü. Manhattan College Kadın Basketbol Takımı'nın asistan koçluğunu da yapan Alarcon NCAA Division 1 ve ABA'da da çalışıp sporculara kondisyon & dayanıklılık hususlarında yardımcı oldu. Alarcon basketbol oynadığı dönemde oyun kurucu olarak St. Marys High School ile eyalet şampiyonluğu yaşarken kolej kariyerinde de Mount St. Vincent'ı konferans şampiyonluk maçına çıkardı.