25 Ocak 2010 Pazartesi 12:13
UNICS Kazan Maçında BUGÜN İpekçi'deyiz

Galatasaray Cafe Crown, ULEB Eurocup J Grubu ilk maçında bu akşam (26 Ocak 2010 Salı) saat 20.00da, Abdi İpekçi Spor Salonunda UNICS Kazan ile karşılaşacak.
ULEB Eurocup ilk turunda iç sahada oynadığı tüm maçları kazanan Galatasaray Cafe Crown, karşılaşma başına ortalama 92 sayı üretmeyi başarmıştı. ULEB Eurocup A Grubu son hafta maçında BancaTercas Teramoyu 87-80 mağlup ederek son 16ya kalan takımımızda Simas Jasaitis, 25 sayı ile bu sezon Eurocuptaki en skorer gecesini yaşamıştı.
Dokuz haftası geride kalan Rusya Liginde altı galibiyet ve üç mağlubiyetle CSKA Moskova (9-1) ve Khimkynin (7-2) arkasında üçüncü basamakta yer alan UNICS Kazan ise, ULEB Eurocup birinci turunda dış sahada oynadığı tüm maçları galibiyetle kapadı.
Rusya Ligindeki son maçında CSKA Moskovayı deplasmanda 94-88 mağlup eden rakibimiz, ULEB Eurocup ilk turunda Beşiktaş Cola Turka ile aynı grupta mücadele etmiş ve evindeki karşılaşmada rakibine 101-76 üstünlük kurarken; deplasmanda da 98-70 kazanmıştı.
ULEB Eurocup D Grubunu 5 galibiyet ve 1 mağlubiyetle zirvede tamamlayan UNICS Kazanın en skorer oyuncusu maç başına 20,0 sayı üreten Marko Popovic. Hırvat oyun kurucu, 4,7lik asist ortalaması ile bu kategoride de takımın lideri konumunda. Bir diğer Hırvat Kresimir Loncar ise, pota altındaki etkinliğini maç başına 6,5 ribaunt ortalaması ile kanıtlıyor.
Galatasaray Cafe Crownın ULEB Eurocup J Grubundaki ilk maçı, Salı akşamı saat 20.00dan itibaren Galatasaray TV'den naklen yayınlanacak.