9 Mart 2019 Cumartesi 14:40
Galatasaray 78 - 46 Kırçiçeği Bodrum Basketbol

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız, Kadınlar Basketbol Süper Ligi 21. hafta mücadelesinde Kırçiçeği Bodrum Basketbol’u Ahmet Cömert Spor Salonu’nda konuk etti. Takımımız sahadan 78-46’lık galibiyet ile ayrılarak bu sezonki 13. galibiyetini aldı.
Takımımız karşılaşmaya Moriah Jefferson, Alperi Onar, Sude Yılmaz, Monika Grigalauskyte ve İnci Güçlü beşiyle başladı.
İlk çeyreğin ilk beş dakikalık bölümü 14-10’luk takımımızın üstünlüğüyle geçilirken genç oyuncumuz Sude Yılmaz’ın köşeden bulduğu üçlükle skorun 17-10’a gelmesiyle Kırçiçeği Bodrum maçta ilk molayı alan taraf oldu. Mola sonrasında da hücumda daha etkin olan takımımız Alperi Onar ve Sinem Ataş’ın bulduğu sayılarla farkı büyüterek ilk çeyreği 25-12 önde kapadı.
İkinci çeyrekte savunmadaki disiplinini koruyan Sarayın Sultanları, oyuna giren her oyuncunun skora katkı vermesiyle birlikte ilk yarıyı 44-22 önde kapadı.
Takımımız son çeyreğe 62-35 önde girerken son çeyrekte rakibine geri dönüş şansı vermedi ve karşılaşmadan 78-46 galip ayrıldı.
İlk çeyrek sonucu: 25-12
İkinci çeyrek sonucu: 44-22 (19-10)
Üçüncü çeyrek sonucu: 62-35 (18-13)
Dördüncü çeyrek sonucu: 78-46 (16-11)
Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız, sıradaki maçında Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde İstanbul Üniversitesi'ne 17 Mart günü Prof. Dr. Turgay Atasü Spor Salonu'nda konuk olacak.