2 Şubat 2018 Cuma 12:04
Maça doğru | Galatasaray – Beşiktaş

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi 17. hafta maçında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.
Ahmet Cömert Spor Salonu’ndaki mücadele 3 Şubat Cumartesi günü saat 14:00’te başlayacak. Karşılaşmayı Tahsin Kuzu yönetecek. Kuzu’nun yardımcılıklarını Ogün Cılız ve M. Kazım Çetin yapacak.
EuroLeague Women A Grubu 14’üncü ve son hafta maçında Galatasaray, Fransız ekibi ESBVA-LM ile Palacium Arena’da karşı karşıya geldi. Takımımız mücadeleden 76-62 mağlup ayrılarak EuroLeague’e veda etti. Yoluna EuroCup’ta devam edecek olan sarı-kırmızılıların kurası 2 Şubat Cuma günü belli olacak.
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi 16. hafta maçında İstanbul Üniversitesi’ne konuk olan Galatasaray karşılaşmadan 87-75 galip ayrıldı. Karşılaşmada en skorer oyuncumuz kaydettiği 24 sayıyla Davis olurken Quigley 18, Gizem 12, Işıl, Kobryn ve Tuğba 8, Epoupa 5, Meltem 4 sayıyla oynadı.
16 hafta sonunda Galatasaray, maç başına 79,2 sayı üretirken 36.0 ribaund alıyor. Asist alanında ise takımımız maç başına 18,9 asist üretiyor. Sarı-kırmızılıların en skorer oyuncusu maç başına kaydettiği 20,5 sayıyla Allie Quigley olurken maç başına 6,8 ribaund alan ve 1,5 blok yapan Gintare Petronyte bu alanda takımın lideri konumunda. Asist liderliğinde de 6,1 asistle Işıl Alben zirvede yer alıyor.
Beşiktaş maçına bilet satın almak için TIKLAYIN