12 Ocak 2016 Salı 19:26
Maça Doğru: Galatasaray – Good Angels Kosice

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, EuroLeague Women A Grubu 10. hafta maçında Good Angels Kosice ile karşı karşıya gelecek. Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki mücadele 13 Ocak 2016, Çarşamba günü saat 20.00'de başlayacak.
Maç: Galatasaray – Good Angels Kosice
Salon: Abdi İpekçi Spor Salonu
Tarih: 13.01.2016 Saat: 20.00
Yayın: TRT Avaz
KBSL’de oynadığı son beş maçtan da galibiyet çıkaran Ekrem Memnun’un öğrencileri, son olarak Abdi İpekçi Spor Salonu’nda ağırladığı Orduspor Sportif F.A.Ş.’yi 106-59’luk skorla geçerek, Puan Purumu’nda 10 galibiyet ve dört yenilgiyle beşinci sıradaki yerini korudu. Mücadelenin başından itibaren sonuna dek rakibini skorda yaklaştırmayan Galatasaray, mücadelenin son bölümlerinde genç oyuncularının sahada olmasına rağmen maçı 47 sayı farkla kazanmasını bildi. Jewell Loyd 25 sayıyla oynarken, Nevriye Yılmaz 22 sayı ve Bahar Çağlar 17 sayıyla mücadele etti.
Galatasaray ligde oynadığı üç karşılaşmadaki hücum performansıyla dikkat çekiyor. İstanbul Üniversitesi ve Beşiktaş’a karşı 92 sayı üreten Sarı-Kırmızılılar, son olarak da Orduspor Sportif F.A.Ş.’ye karşı 106 sayı üretti.
Bir süredir sakatlığı devam eden yıldız oyuncu Jelena Dubljevic, 11 Ocak’ta yapılan idmanda takımla birlikte çalışmalara başladı.
EuroLeague Women dokuzuncu hafta mücadelesinde Dinamo Kurs ile karşılaşan Galatasaray, mücadeleden 75-60’lık skorla mağlup ayrılmasına karşın; aldığı beş galibiyet ve dört yenilgiyle üst tura çıkma şansını sürdürüyor.
Haftanın Programı:
13 Ocak Çarşamba
20.00 Galatasaray – Good Angels Kosice
20.00 Fenerbahçe – Villeneuve d’Ascq
20.30 Perfumerias Avenida – Uniqa Sopron
14 Ocak Perşembe
20.30 Famila Schio – Dinamo Kursk