24 Eylül 2020 Perşembe 14:11

Yeni transferlerimizden ilk açıklamalar

Yeni transferlerimizden ilk açıklamalar

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında Fenerbahçe Öznur Kablo ile 3 Ekim Cumartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde başantrenörümüz Efe Güven önderliğinde yapılan idmanda Bella Alaria ve yeni transferlerimizden Zofia Hruscakova yer aldı.

Yeni transferlerimiz Bella Alarie, Zorfia Hruscakova ve Anete Steinberga televizyonumuz Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulundu.

Bella Alarie, "Öncelikle zaten biz gündelik hayatımızda maske ile ve birçok önlemle yaşıyoruz. Burada da aynı şekilde önlemlerimizi almış bulunmaktayız. Basketbol izlemesi çok keyif veren bir şey ama seyircisiz olması bizi zorlayacak bir durum. Her anlamda önlemlerimizi alıp, testlere girip ciddiyeti elden bırakmamamız ve sezonu böyle sürdürmemiz gerekiyor. ABD'de çok seyahatte bulundum, ailemden uzak kaldığım dönemler oldu. Türkiye'de yaşamak, yeni bir ülke olduğu için çok farklı. Buradaki insanlar beni destekliyor ve buradaki adaptasyonumu kolaylaştırıyor. O yüzden böyle bir problem yaşayacağımı sanmıyorum. Tüm konsantrasyonum elimden geleni takıma vermek." diye konuştu.

Zofia Hruscakova, "Burada olduğum için çok mutluyum. Sıcak karşılama için teşekkür ediyorum. Maç maç gitmek daha önemli. Euroleague için bubble önemli bir çözüm. Baktığınızda burada önemli olan tek şey sağlık. Grubumuzda her takım zorlu. İyi bir takım kimyası yakaladığımız takdirde hedeflediğimiz amaçlar doğrultusunda Eurleague'den de istediğimiz sonuçları elde edebiliriz." ifadelerini kullandı.

Anete Steinberga ise yeni sezon için sabırsızlandıklarını belirterek, "Çok mutluyum. Her şey şu anda harika ilerliyor. Çok geniş tarihe sahip olan bir kulüpte yer almak gurur verici. Çok genç bir takımımız var. Şu anda herkes sezonun bir an önce başlaması için sabırsızlanıyor ve çalışmalarımıza devam ediyoruz." şeklinde konuştu.