27 Temmuz 2014 Pazar 19:52
U19 Takımımız Evonic RUHR-Cupta İkinci Oldu

Almanya'ya hazırlıklarını sürdüren Galatasaray U19 Takımı, Evonic RUHR-Cupı ikinci olarak tamamladı. Takımımız, finalde Gürcistan temsilcisi Dinamo Tiflise penaltı atışları sonucu mağlup oldu ve ikinciliği elde etti.
Galatasaray U19 Takımı; B Grubunda Borussia Mönchengladbach, West Ham United, Schalke 04, Maccabi Netanya ile mücadele etti. İlk gün maçlarında Borussia Mönchengladbach ile 0-0,Maccabi Netanya ile 1-1 berabere kalan takımımız, ikinci günde ise West Ham Unitedı 3-1le geçerken, Schalke 04 ile 1-1 berabere kaldı.
Bu sonuçların ardından grubunda ikinci olarak son dört takım arasına kalan Galatasaray, yarı finalde diğer grubun birincisi Viktoria Plzen ile karşılaşmış, mücadeleden penaltı atışları sonucunda galip ayrılmıştı.