2 Ekim 2015 Cuma 18:36

Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin ve Hamza Hamzaoğlu’ndan Açıklamalar

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin ve teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu, GS TV’ye açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Bugün birçok basın kuruluşunda haberler yer aldı, gereksiz bir büyütme oldu. Sezon başında aldığımız bir karar vardı, her maç sonrası ya da 15 günde bir yönetime rapor sunacaktı. Yönetim kurulumuzda dün böyle bir rapor sundu ve ben de Başakşehir maçı olduğu için bugün değil önümüzdeki hafta bu raporu verebilirim dedim.

Hem üzülüyorum, hem seviniyorum. Demek ki bizim önümüzü kesmek için bunları yapıyorlar, gücümüzün farkındalar. Biz bunların hepsini aşacağız ve sezon sonunda yine şampiyon olacağız. Camiamız rahat olsun, biz ne yaptığımızın farkındayız, her şeyin farkındayız. Taraftarımızından tek isteğim, bizi yalnız bırakmasınlar, oyuncularımızın buna şu anda çok ihtiyacı var. Biz bir şeyler yapacaksak hep beraber yapacağız, burada mücadele eden, emek veren herkes Galatasaray için çalışıyor. Kimse merak etmesin, Galatasaray'a zarar verecek bir ortam oluşursa biz zaten gerekeni yaparız, kimsenin bundan şüphesi olmasın ama biz mücadeleden kaçmayacağız."

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin’in açıklamaları şöyle:

"Sayın Başkanımız ve Yönetim Kurulu olarak kamuoyuna saygılarımıza iletiyoruz. Bizim Hamza hocadan istediğimiz rutin bir taleptir, büyütülmesin. Kendisi Başakşehir maçından sonra bu raporu vereceğini söyledi, çok normal. Bir sıkıntımız yok, her şey iyi gidiyor. Heralde bizi kıskanıyorlar. Başakşehir karşısında galibiyet hedefliyoruz. Biz, hocamızın arkasındayız, bunu defalarca söylüyoruz. İnşallah hedeflerimize ulaşacağız."