27 Şubat 2016 Cumartesi 15:00
İdman Raporu: 27 Şubat 2016 Cumartesi

Galatasaray Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Gaziantepspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda teknik direktörümüz Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleştirilen idman, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı.
Daha sonra gruplara ayrılan takımımız, prese dayalı bir pas çalışmasıyla antrenmanı sürdürdü.
Ardından belirli bölümde dokuza dokuz hareketli bir pas çalışması gerçekleştiren oyuncularımız, devam eden kısımda sonuçlandırmaya yönelik bir çalışma yaptı.
Antrenmanın ana bölümünde ise yarı sahada taktik çalışmaların üzerinde durulduğu baskıya ve şuta dayalı bir çift kale maç yapıldı.
Toplam 70 dakika süren antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.
Sağlık ekibimiz tarafından hazırlanan program dâhilinde tedavisinin bir bölümü Almanya’da yapıldıktan sonra İstanbul’a dönen Sinan Gümüş’ün tedavisine Florya’da devam edildi.
Hamit Altıntop, kendisi için hazırlanan özel program dâhilinde bireysel çalıştı.
Galatasaray Futbol Takımı, Gaziantepspor karşılaşması için bugün saat 15.30’da Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla Gaziantep’e hareket ederek mücadele öncesi bu kentte kampa girecek.
Galatasaray ile Gaziantepspor, yarın akşam saat 19.00’da Kamil Ocak Stadı’nda karşılaşacak.