8 Ekim 2015 Perşembe 14:40

İdman Raporu: 8 Ekim 2015 Perşembe

İdman Raporu: 8 Ekim 2015 Perşembe

Galatasaray Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig’in sekizinci haftasında Gençlerbirliği ile Türk Telekom Arena’da oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde medya mensuplarına açık olarak gerçekleştirilen antrenmana milli takım kamplarında yer alan oyuncular katılmadı.

Sabah antrenmanının ilk bölümünde spor salonunda çalışmalar gerçekleştiren takımımız, daha sonra sahaya çıkarak topla birlikte ısınma çalışmaları yaptı.

Ardından pas ve top kapma hareketlerine geçen oyuncularımız, ana bölümünde taktik çalışmalar üzerinde durdu. Son bölümde ise koşu ve soğuma hareketleri gerçekleştirildi.

Dün akşam sağ omzunun üzerine düşen Sabri Sarıoğlu, sabah tedavisinin ardından kondisyoner eşliğinde çalıştıktan sonra antrenmanın ana bölümünde takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Ayak bileğinde oluşan şişlik nedeniyle Almanya Milli Takımı kadrosundan çıkarıldıktan sonra İstanbul’a gelen Lukas Podolski’nin tedavisine Florya Metin Oktay Tesisleri’nde devam edilecek.

Galatasaray Futbol Takımı, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını yarın sabah saat 11.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Takımımız, daha sonra Yunanistan Süper Lig ekibi FC Panthrakikos ile oynayacağı maç için karayoluyla Gümülcine’ye hareket edecek. Galatasaray ve Panthrakikos arasındaki mücadele, Cumartesi akşamı saat 18.30’da Gümülcine’de gerçekleşecek.