17 Nisan 2017 Pazartesi 19:59

İdman raporu | 17 Nisan 2017 Pazartesi

İdman raporu | 17 Nisan 2017 Pazartesi

Galatasaray Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu 28. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda teknik direktörümüz Igor Tudor yönetiminde gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleriyle başladı.

Antrenmanın daha sonraki bölümünde yediye üç top kapma ve pas çalışması yapılırken, devam eden kısımda orta ve sonuçlandırma üzerinde duruldu.

Bu çalışmanın ardından interval koşu yapan takımımız, son bölümde ise 11’e 11 iki takım hâlinde taktik çalışmaların denendiği çift kale maç gerçekleştirdi.

Oyuncularımız, antrenman öncesinde, dün 39 yaşına giren teknik direktörümüz Igor Tudor’un doğum gününü kutladı.

Galatasaray Futbol Takımı, Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarını yarın saat 11.30’da ve saat 17.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştireceği çift antrenmanla sürdürecek.