25 Kasım 2023 Cumartesi 21:30
Mauro Icardi: “Üç puan almak için elimizden gelen her şeyi yaptık”

Mauro Icardi, Trendyol Süper Lig’de 4-0 kazandığımız Corendon Alanyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
Mauro Icardi’nin maç sonu değerlendirmesi şu şekilde:
“Zor tabii ki sakat olarak oynamak kolay bir şey değil. Geçen sene de olmuştu aslında. Takım için burada olmak lazım. İyi bir lider olmak bunu gerektirir diye düşünüyorum. Her zaman takım arkadaşlarıma yardımcı olmak için orada olmam gerekiyor. Bu bir takım oyunu. Takım arkadaşlarımın arasında da sakat olarak çıkanlar vardı. Herkes fedakarlık yapıyor. Burada takımın değerini bilmemiz ve birbirimiz için oynuyor olmamız gerekiyor. Bunun sonucunda da geçen sezon olduğu gibi iyi sonuçlar alıyoruz."
"Son maçı kaybetmiştik o yüzden iyi bir şekilde başlamamız gerekiyordu. Çok iyi bir maç çıkardık diyebilirim. Birinci dakikadan itibaren kendimizi verdik ve 3 puan almak için elimizden gelen her şeyi yaptık. Son maçı unutmak için bu galibiyet önemliydi. Kendi taraftarımızın önünde burada takımın iyi bir iş çıkarması çok önemliydi. Takım arkadaşlarımdan çok fazla zaman alamayan Kazımcan, Mertens oynadılar, Ndombele oynadı 90 dakika boyunca. Takım için ellerinden gelen her şeyi verdiler. Bunun sonucunda da meyvelerini de toplamış olduk böylece.”