11 Aralık 2018 Salı 23:55

Abdurrahim Albayrak'tan açıklamalar

2. Başkanımız Abdurrahim Albayrak, FC Porto maçından sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

2. Başkanımız Abdurrahim Albayrak şu ifadeleri kullandı:

“Bugün sahadan mağlubiyet ile ayrıldık ama oynanan futbolun bütün camiayı mutlu ettiğine inanıyorum. Soyunma odasına hocamızla beraber gittik, hocamız futbolculara çok güzel bir konuşma yaptı. Hep beraber futbolcu kardeşlerimizi tebrik ettik. Böyle futbol oynayalım, yenilelim. Ben bugünün iyi bir başlangıç olduğuna inanıyorum. 3-2 yenildik, penaltı kaçırdık, çok net gol pozisyonlarına girip, kaçırdık. Olabilir, bunlar futbolda var. Bugün sakatlıklarımız ve cezalılarımız olmasına rağmen oynanan futbol hem teknik ekibi hem yönetimi hem de taraftarlarımızı mutlu etmiştir. UEFA Avrupa Ligi’nde yolumuza devam edeceğiz. İçeride inanılmaz bir soyunma odası var, bunu size açık açık söylüyorum. Kapıyı kapattık, bütün futbolcularımızı teker teker tebrik ettik. Alkış kıyamet koptu soyunma odasında. İşte Galatasaray bu. Allah’ın izniyle ligde iki maçımız kaldı, yolumuza UEFA Avrupa Ligi’nde devam edeceğiz. Buradan Galatasaray taraftarlarına ve camiamıza yolumuza Şampiyonlar Ligi’nde devam edemeyeceğimiz için üzgün olduğumuzu ancak UEFA Avrupa Ligi’nde devam edeceğimiz için mutlu olduğumuzu söylemek istiyorum.”