27 Nisan 2008 Pazar 23:19
Maç Sonu: Adnan Polat

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Galatasarayın Fenerbahçe galibiyeti sonrasında basına açıklamalarda bulundu.
Adnan Polat, karşılaşmaya çok büyük önem verdiklerini belirterek şunları söyledi: Bizim çok önem verip kazanmak istediğimiz bir maçtı. Oyunu çözmek için hafta içerisinde çok konuştuk, çok çalıştık. Kazandığımız için mutluyuz ama henüz şampiyon olmadık, onun için buradan kampa devam etmek üzere gidiyoruz.
Lincolnün sakatlığı konusundaki bir soruyu ise Adnan Polat şu şekilde cevapladı: Lincoln bugün çok oynamak istedi ama biz riske etmek istemedik. Biz sahaya sürekli 11 kişi ile çıktık ve hiçbir zaman da şikayetçi olmadık. Galatasaray'ın 11 futbolcusu da sahadaydı. Ve beklediğimiz sonucu aldık. Adnan Polat, Fenerbahçe galibiyeti sonrasında soyunma odasında oluşan atmosferi ise Muhteşem olarak nitelendirdi.