18 Ekim 2014 Cumartesi 21:27

Maç Sonu: Cesare Prandelli

Maç Sonu: Cesare Prandelli

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, derbi galibiyetinin ardından maçı değerlendirdi. İtalyan teknik direktörümüzün açıklamaları şu şekilde:

"

Maça geçmeden, öncelikle kulüp doktorlarımızı tebrik etmek istiyorum. Burak, Olcan ve Melo’nun sakatlıkları, rahatsızlıkları vardı, iyileştirip maça yetiştirdiler. Onlara çok teşekkür ediyorum.

İlk yarıda tabii biraz çekingen davrandık, belki birkaç tane taktiksel düzenleme yapmak gerekiyordu. Taktiksel anlamda organize olmadığımızda bazen böyle çekingen görünebiliyoruz ancak birkaç oyuncunun yerini değiştirdikten sonra farklı bir görüntü sergiledik. Ne zaman taktiksel anlamda organize olur ve hızınızı bununla kombine edebilirseniz, o zaman başarıyı yakalarsınız.  Bunları oturttuğumuzda çok daha iyi olacağız.

Ben hiçbir zaman işten korkmadım. Türkiye’de bazı alışkanlıklar var ve genel olarak tüm takımları kapsayan birkaç eksiklik olduğunu düşünüyorum. Takımım adına bunu geliştirmek benim elimde, futbolcularımla her zaman bunları çalışıyoruz. Maalesef futbolda zorluklar var ama biz bu zorluklar üzerine çalıştıkça daha iyi olacağız.


Sneijder çok kaliteli bir futbolcu ve ben her zaman söylüyorum, oyunun içine daha fazla girmesi gerekiyor çünkü harika bir şut yeteneğine sahip. Son 20 dakikada kendisini daha fazla gösterdi ve çok güzel iki golle galibiyeti getirdi."