7 Ağustos 2015 Cuma 21:08

Selçuk İnan: Hedefimiz Güzel Futbol İzletip, 3. Kupayı da Kazanmak

Selçuk İnan: Hedefimiz Güzel Futbol İzletip, 3. Kupayı da Kazanmak

Galatasaray ile Bursaspor arasında oynanacak TFF Süper Kupa 2015 öncesi, Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile iki takımın kaptanları Selçuk İnan ve Ozan İpek'in katıldığı ortak bir basın toplantısı düzenledi.

Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan, basın toplantısında şöyle konuştu:

İnan, “Sezonun ilk resmi maçı bizim için. Geçen sezon almış olduğumuz iki kupa var. Yarınki hedefimiz, izleyenlere güzel futbol izletip 3. kupayı da kazanabilmek. Ancak 3. kupadan da önemlisi izleyenlere zevk almaları için her şeyi yapacağız. Sadece futbolun güzellikleri konuşulsun istiyorum. İnşallah güzel bir maç olacak" dedi.

Melo ile ayrılacak olmaları ile ilgili görüşleri sorulan Selçuk İnan, "Melo ile yaklaşık 4 yıldır beraber oynadık. İyi de bir ikili olduğumuzu düşünüyorum. Melo bizim takım için çok önemli bir oyuncu. Oyunculuğu dışındaki olaylar bizi ilgilendirmiyor. Bilal'i burada söylemeye gerek yok. Kendini kanıtlamış bir oyuncu, çok önemli bir oyuncu. Biz takım oyunu oynamaya çalışıyoruz. Dolayısıyla da bireyler çok fazla önemli olmuyor, çok büyük bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum" diye konuştu.

Podolski ile ilgili de konuşan Galatasaray kaptanı, "Podolski, dünyanın tanıdığı çok önemli bir oyuncu. Bize katkı sağlayacağını düşünüyorum. Hücum gücü olarak da bize çok katkı sağlayacaktır. 4 yıldır çok önemli bir istikrar yakaladık, Muslera, Melo ve ben. Bunun nedeni bizim takım oyuncusu olmamız. Bu tip oyuncuların Türk futbolunda yer alması gerekiyor. Ülke futbolunu geliştirmemiz gerekiyorsa her şeyden önemlisi istikrar bence..." değerlendirmesinde bulundu.