26 Ekim 2026 Pazartesi 23:59
Uğurcan Çakır: “Baştan sona oyuna hakimdik”

Kalecimiz Uğurcan Çakır, Trendyol Süper Lig'de 2-1 galip geldiğimiz Fenerabahçe maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
Uğurcan Çakır'ın değerlendirmesi şu şekilde:
Bugün taraftarlarımız harikaydı. Bize inanılmaz destek verdiler. Rakip takıma karşı baskımızı hissettirdiklerini düşünüyorum. Takım arkadaşlarım da bugün gerçekten harikaydı. Özellikle ilk yarıda müthiş bir performans sergiledik. Maçın başından itibaren çok iyi oynadık. Takım arkadaşlarımı, hocalarımı ve herkesi tebrik ediyorum.
Büyük bir galibiyet oldu. Son dakikalarda biraz zorlansak da 2-1'den sonra galip gelmesini bildik. Aslında oyuna tamamen hâkimdik ve farkı açabilirdik. Ancak Ederson bugün bence çok iyi oynadı ve farkın açılmasını engelledi. Dediğim gibi, maçın başından sonuna kadar oyuna hâkimdik. Takım arkadaşlarımı, hocalarımı ve bütün personelimizi kutluyorum. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum.
"FARKI AÇABİLİRDİK"
Aslında Lille maçında da çok iyi bir performans sergilemiştik. Maçtan sonra da söylemiştim, hafta içinde çok iyi çalışmıştık. Bugün de ligde bizim için çok kritik bir maçtı. Fenerbahçe doğrudan rakibimiz ama dediğim gibi, maçın başından sonuna kadar oyuna hâkim olan taraf bizdik. Net pozisyonlara girdik ve farkı açabilirdik.
Galip geldiğimiz için mutluyuz ama ligin başındayız. Daha önümüzde uzun bir süreç var. Böyle devam etmeliyiz. İnşallah cuma günü de Konyaspor'u yenerek bu galibiyeti daha anlamlı hale getirebiliriz.