16 Ekim 2011 Pazar 23:47
Basketbol Takımımız Türk Telekom Arenadaydı

THY Avrupa Ligine katılma hakkı elde eden ve Cumhurbaşkanlığı Kupasını kazanan Galatasaray Medical Park Erkek Basketbol Takımı, Bursaspor maçını Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arenada izledi. Kulüp locasında karşılaşmayı takip eden teknik ekip ve oyuncuların isimleri tek tek anons edilirken, taraftarlarımız basketbol takımımızı ayakta alkışladı.
Başkan Ünal Aysal, basketbol takımımızın idari, teknik ekip ve oyuncuları ile bir araya gelerek, takımımızı ulaştıkları başarıları nedeniyle kutladı. Başkan Ünal Aysal yaptığı açıklamada, Çok verimli bir hafta yaşadık. Son derece mutluyum. Çünkü gençlerimiz sahada hakikaten yüreklerini konuşturuyorlar. Özellikle basketbol takımızın sürekli olarak aldığı başarılar, diğer branşlarda da bizi yüreklendiriyor ve cesaretlendiriyor. Bunun hep böyle deva etmesini arzuluyoruz. Bunun için de hep birlikte tek yürek olarak bu serüveni devam ettirmek istiyoruz dedi.
Üçüncü kez Dünya şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımına değinen Başkan Ünal Aysal, Onlar bizim gururumuz oldular, üçüncü defa üst üste Dünya şampiyonluğunu kazandılar. Bugünkü gururumuz çok fazla ve çok yüksek. Ama biz bunu her şeyden önce taraftarımızın desteğine, ondan sonra da oyuncularımızın gücüne, istekliliğine ve başarılarına bağlıyoruz. Biz sadece bunun destekçisiyiz şeklinde konuştu.
Basketbol Şube Sorumlusu Hakan Üstünberk de, Galatasaray Tekerlekli Sandalye takımını tebrik ederken, Salı günü dönecekler. İnşallah onları da karşılayacağız. Basketbol Şubesi olarak iyi gidiyoruz. Kız ve erkek takımı olarak ikide iki yaptık. İnşallah, daha da iyisini yapacağız dedi. Taraftarın desteğine her zaman ihtiyaç duyduklarını ifade eden Üstünberk, taraftarların özellikle kombinelere ilgi göstermelerini beklediklerini belirtti.
Basın fotoğrafları için tıklayınız...