2 Haziran 2013 Pazar 16:09
Dursun Özbek'ten Açıklama

Galatasaray Spor Kulübü'nün 22 Haziran 2013 Cumartesi günü yapılacak olan "Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı" öncesinde Sayın Ünal Aysalın ilk açıklamış olduğu yönetim kurulu listesinde yer alan Dursun Özbekin medyada çıkan haberlerle ilgili olarak yaptığı açıklamayı yayınlıyoruz.
Değerli Galatasaray Camiasına,
Tam 55 yıldır Galatasaraylıyım. Hayatımın her evresinde elimden geldiğince ve hiç bir karşılık beklemeksizin kulübüme yardımcı olmaya çalıştım. Galatasaraya 2 yıl gibi bir süre içinde yaptığı katkılar ve icraatıyla hepimizi büyük bir sevinç ve mutluluğa ulaştıran Sayın Başkanımız Ünal Aysaldan yönetime katılmam konusunda bir davet alınca, sadece gururlanmakla kalmadım, Galatasarayda ne kadar çok şeyin değişmekte olduğunu bir kez daha anladım.
Yıllardır aidatını zamanında ödeyen ancak bu yıl unutmuş bir kişi olarak bu onuru kaçırdığım için üzüntümü tarif etmem mümkün değil.
Hakkımda çıkan ilk günden istifa etti haberlerini yaymaya çalışan medya mensuplarını ve benimle bir gün önce yaptığı telefon konuşmasında durumu tüm açıklığıyla aydınlatmama ve bir red ya da istifanın söz konusu bile olmadığını ısrarla belirtmeme rağmen bugünkü Habertürk gazetesi ekinde bana danışılmadan üye yazıldığım yalanını yazan Meriç Müldürü şiddetle kınıyor ve aidat konusundaki bu ihmalim için başta Sayın Ünal Aysal olmak üzere tüm camiamızdan özür diliyorum.
Dursun Özbek
6602