9 Haziran 2013 Pazar 13:19
Galatasaray Lisesinde Pilav Günü Yapıldı

İlkleriyle tarihte önemli bir yere sahip olan ve Galatasaray Lisesi mezunları için 13. sınıf olarak kabul edilen, Galatasaraylılar Derneğinin organize ettiği Galatasaray Lisesi Geleneksel Pilav Günü bugün Galatasaray Lisesinde yapıldı.
Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktarın da katıldığı Geleneksel Pilav Günü'nde eski kuşak öğrencileri bir araya geldi.
Bu sene 79uncusu gerçekleştirilen Geleneksel Pilav Günü mezuniyetlerinin 50.yılını kutlayan eski mezunların ön bahçedeki Atatürk heykeline çelenk koyması ve saygı duruşu ile başladı. Tören Tevfik Fikret Salonunda devam etti.
Başkanlarımızdan Ali Tanrıyar'ın yaş kütüğüne plaket çakmasının ardından açılış konuşmasını Galatasaraylılar Derneği Başkanı Polat Bengiserp yaptı.
Galatasaray Lisesi Müdürü Meral Mercan, Galatasaraylılar Derneği Başkanı Polat Bengiserp, Galatasaray Eğitim Vakfı Başkan Yardımcısı Muharrem Yılmaz ve Galatasaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ethem Tolganın konuşmasıyla süren plaket töreninde mezuniyetlerinin 50. yılını dolduran Galatasaray Lisesi eski öğrencileri plaketlerini aldı. Programın sunuculuğunu ise 120. dönem öğrencisi olan Erdinç Çetinçelik yaptı.
Saat 12:30da başlayan pilav servisiyle bahçede tekrar bir araya gelen öğrenciler, 19. Şampiyonluk Kupası ile hatıra fotoğrafı çektirirken Grand Cour Ali Sami Yen Stadında yapılan Sultani Futbol Turnuvası organizasyonuyla eski günleri andılar.
Basın fotoğrafı için tıklayınız...
(İçeriği kaydetmek için sağ tıkladıktan sonra, hedefi farklı kaydeti seçiniz)