21 Mart 2012 Çarşamba 19:02
Yeni Üyelerin Berat Töreni Yapıldı

Galatasaray Spor Kulübü'nün yeni üyelerinin berat töreni bugün Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Batı VIP Lounge'da gerçekleştirildi. 2011 yılında Galatasaray Spor Kulübüne katılan 284 üye beratlarını ve kartlarını bugün aldılar.
Başkan Ünal Aysal yaptığı konuşmada yeni üyelere hitaben, "İleriye dönük olarak daha ümitle bakıyorum. Galatasarayda kişisel başarılar yoktur. Galatasarayda kitlesel başarılar var. Biz bu kitlenin göbeğinde oturmuş bir çekirdeğiz. Birbirimize bağlıyız ve birbirimize bağımlıyız. Bu bağımlılığımız ve bağlılığımız başarımızın temelinden yatan en büyük unsur.
Bugün Galatasarayı bir zümre yönetiyor. O zümrenin bağlı olduğu ekip sizlersiniz. Biz başarımızı sizlerden alıyoruz. İleride bir görev değişimi olacak, aynı sorumluluğu sizler yükleneceksiniz. Bugün Galatasarayımızın ileriye dönük vizyonu Türkiye dışında ve yepyeni ufuklara dönüktür. Bunu başaracak güçteyiz. Bunu ufak bir ekibin yapma imkanı yoktur. Bu güç sizlerde var. Bu taşın altına elimizi beraber sokacağız. Bu gücü siz bize vereceksiniz. Biz de sizin adınıza bu başarıları gerçekleştireceğiz. Bu başarıları beraber kutlayacağız. Hepinize hoş geldiniz diyorum dedi.
Basın fotoğrafları için tıklayınız...