15 Şubat 2014 Cumartesi 16:22
Alex Telles ile Ülker Fanzone'da Çocuk Saati

Alex Telles , GSTV'de yayınlanan "Ülker Fanzone'da Çocuk Saati" programına konuk oldu.
Organizasyonda soruları da cevaplandıran Telles, vatandaşı Melo gibi defansa yakın oynadığında top kazanmasının çok önemli olduğunu belirtti. Sahaya her maç aynı hırsla çıktığını da aktaran Brezilyalı oyuncu, Çok çalışmayla başaramayacağınız hiçbir şey yok. Bir sene oynadıktan sonra Brezilyanın en iyi sol beki seçildim dedi.
Galatasaraya gelirken hiç tereddüttü olmadığını dile getiren genç oyuncu, Mancini en iyi antrenörlerden biri, Taffarel de tüm zamanların en büyük oyuncusu şeklinde konuştu.
Futboldan kazandığı ilk parayla ailesine yardım ettiğini belirten Telles, ailesinin desteğini her zaman hissettiğini de söyledi.
Galatasaraylı taraftarlara çok teşekkür eden Alex Telles, Geldiğimden beri inanılmaz destek gösterdiler. Çok çalışıp her gün kendimi kanıtlayacağım dedi.
Chelsea maçı için de görüş bildiren başarılı oyuncu, Geldiğimden beri yenilgi görmedim, görmek de istemiyorum. Chelseayi elemek için elimizden gelen her şeyi yapacağız diye konuştu.
Sneijderin çok eğlenceli olduğunu ve sürekli şakalar yaptığını aktaran Telles, kendisi ile İspanyolca anlaşıyoruz dedi.
Drogba ile aynı takımda oynamanın kendisi için büyük onur olduğunu ifade eden genç oyuncu, Selçuk İnanın da çok önemli bir oyuncu olduğunu ve kendisine devamlı olarak destek verdiğini kaydetti.
Program sonunda çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren futbolcumuz, küçük hayranlarına bol bol imza dağıttı.
Basın fotoğrafları için tıklayınız...
(İçeriği kaydetmek için sağ tıkladıktan sonra, hedefi farklı kaydeti seçiniz)