18 Aralık 2013 Çarşamba 16:29
GSSTORE 2014 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu Tanıtım Toplantısı Yapılıyor

GSSTORE 2014 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu Tanıtım Toplantısı, Güral Sapanca Hotelde yapılıyor.
Türkiye'nin dört bir yanından ve yurt dışından katılan bayii ve mağaza temsilcilerine GSSTORE 2014 İlkbahar/ Yaz Koleksiyonu'nun tanıtıldığı toplantı, GSSTORE Satış ve Tasarım Ekipleri tarafından günün moda trendlerine uygun olarak hazırlanan sunum ile başladı.
İlkleri Biz Yaparız, Tarihi Biz Yazarız mottosundan hareketle oluşturulan GSSTORE 2014 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, toplam 330 parçadan meydana geliyor. Bayan - erkek çocuk bebek ürünlerinden oluşan koleksiyonda; sarı, kırmızı, bej, mor, koyu ve açık gri tonları, beyaz, çeşitli melanj tonları gibi ilkbahar ve yazın vazgeçilmez renkleriyle tasarlanmış pek çok t-shirt, sweatshirt, sweat, eşofman takımları, şort, kapri, elbise, pijama takımları ile birbirinden farklı ve şık tasarımlara sahip şal atkı, şapka, kepler ve takılar yer alıyor.
Koleksiyonda yer alan bebek grubu ürünleri ise hastane çıkış setleri, tulumlar ve badilerden oluşuyor. Bebek grubunda yer alan tüm ürünlerde sarı kırmızı renklerin hakimiyetinin yanı sıra pembe tonları dikkat çekiyor.
GSSTORE 2014 İlkbahar / Yaz Koleksiyonunda diğer sezonlardan farklı olarak GS Fit Temalı yeni bir grup ile plaj grubu bulunuyor. GS Fit Grubu, kadın ve erkek performans ürünlerinden oluşurken plaj gurubunda havlular, deniz şortları, pareo ve peştameller, plaj çantası ve plaj şapkaları yer alıyor.
Koleksiyonda, resmi sponsorlarımızdan W Collectionın GSSTORE ortaklığıyla hazırladığı mini bir grup da yer alıyor. W Collectionın yenilikçi, modern ve kaliteli çizgisiyle taraftarlarımıza özel olarak hazırlanmış grup, ceket, kravat ve gömleklerden oluşuyor.
Galatasaray markalı ürün üretimi konusunda yetkilendirilen lisansiye firmalarının da katılımıyla toplantı, 19 Aralık 2013 Perşembe günü sona erecek.