9 Ağustos 2012 Perşembe 15:05

A Milli Futbol Takımı'nda Beş Galatasaraylı

A Milli Futbol Takımı'nda Beş Galatasaraylı

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın 2014 FIFA Dünya Kupası elemeleri öncesinde 15 Ağustos 2012 Çarşamba günü Avusturya ile oynayacağı özel maçın kadrosu ve programı belirlendi.

Teknik Direktör Abdullah Avcı tarafından A Milli Futbol Takımı'na Galatasaray'dan Semih Kaya, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Hamit Altıntop ve Umut Bulut davet edildi.

A Milli Takım, 12 Ağustos 2012 Pazar saat 22.00'den itibaren Ataköy Sheraton Hotel'de kampa girecek, bir gün sonra ise saat 11.00'de THY'ye ait uçakla Avusturya'nın Viyana kentine hareket edecek. Viyana'daki Ernst Happel Stadı'nda oynanacak olan Avusturya - Türiye maçı, TSİ 21.30'da başlayacak. Müsabakayı Slovakya Futbol Federasyonu'ndan Jan Valasek yönetecek. Yardımcılıkları ise Miroslva Benko ve Erik Weiss yapacak.

A Milli Taım kafilesi, karşılaşmanın ardından saat 01.45'te Türkiye'ye dönecek.