26 Mayıs 2019 Pazar 01:11

#GalaGecesi sonrasında Yönetim Kurulumuzdan açıklamalar

Galatasaray’ın 22. şampiyonluğunu kupasını alarak doyasıya kutladığı #GalaGecesi’nden sonra İkinci Başkanımız Abdurrahim Albayrak, Başkan Yardımcımız Yusuf Günay, Genel Sekreterimiz İlber Aydemir, Muahsıp Üyemiz Dorukhan Acar, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mahmut Recevik, Okan Böke, Dilek Kutlu, Erol Özmandıracı ve Özgür Savaş Özüdoğru, Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

İkinci Başkanımız Abdurrahim Albayrak şunları söyledi:

“Allah’ıma şükürler olsun. İnşallah hocamızla beş yıl daha beraberiz. İnşallah beşinci yıldızı da beraber kazanacağız, onun için beş yıllık bir mukavele yaptık. Galatasaray camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bu şampiyonluğumuzu doya doya kutlayalım. Atmosfer süper, süper. Herkese ‘I love you’”

Başkan Yardımcımız Yusuf Günay şunları söyledi:

“Bu benim ikinci şampiyonluğum, çok mutluyum. 21. şampiyonlukta Sportif A.Ş. yöneticisiydim şimdi Başkan Yardımcısıyım. İnanılmaz bir mutluluk yaşıyoruz. Şampiyon olmak için pek çok faktörün bir arada olması lazım. Bunun için büyük bir taraftar grubu, işini çok iyi bilen bir teknik heyet ve lider bir yönetim bir arada olmalı ki şampiyonluk gelsin. Sahada alnının teriyle, terinin son damlasına kadar mücadele eden bir futbolcu grubu olması gerekiyor. Galatasaray bunu başarıyor. Biz hedef 22’yi elde ettik, şu an hedef 23 diyoruz. Yaşasın Galatasaray.”

Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreteri İlber Aydemir şunları söyledi:

“Güzel bir sezondu, zor bir sezondu. Zor olan şampiyonluklar daha da keyif veren şampiyonluklar. Galatasaray’ın geleceği ve ülkemizde sporun geleceği için büyük bir başarı, çok önemli bir şampiyonluk. Bunda bir numaralı emeği geçen sporcularımız ve sporcularımızın liderliğini yapan teknik heyetimize teşekkür ediyoruz. Her şeyden önce bize çok büyük bir mutluluk yaşattılar. Taraftarı olduğumuz ve başarısında gurur duyduğumuz kulübümüzün başarısı için Fatih Hocamıza ve bütün sporcu arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Taraftarımız çok etkiliydi, 8 puan gerideyken dahi inancımızı hiç kaybetmedik. Hatta tam tersine Galatasaray bir müsabakanın içerisindeyse ve matematiksel olarak ihtimali devam ediyorsa Galatasaray onun bir numaralı adayıdır. Bunu gösterdik, gelecek senelerde de böyle olacak. Kenetlenmiş bir şekilde devam ediyoruz. Çok gurur duyuyoruz, çok keyifli bir akşam yaşıyoruz. Bundan sonra da hedefimiz 23, inşallah beş sene içerisinde de beşinci yıldızı almak.”

Yönetim Kurulu Muhasıp Üyemiz Dorukhan Acar şunları söyledi:

“Harika bir şampiyonluk, en zorlarından bir tanesi oldu. Bütün camia çok inanıyordu. Ben biraz muhasıp tarafımla konuşayım, ekonomik açıdan da çok önemli bir şampiyonluk oldu. Şampiyonlar Ligi gelirleri yıllık 30 ile 40 Milyon Euro arasında değişiyor. Bu da bütçemize inanılmaz bir katkı. Galatasaray’ın kuruluş amacı Avrupa’daki pozisyonu. Dolayısıyla hocamıza, camiaya, takıma, yönetim kurulumuza hepimize hayırlı uğurlu olsun. Herkesi tebrik ediyorum.”

Yönetim Kurulu Üyemiz Mahmut Recevik şunları söyledi:

“Çok mutluyuz, söyleyecek fazla bir şey yok. Hepsine çok teşekkür ediyoruz, hocamıza, oyuncularımıza, Başkanımıza, yönetimimize, taraftarımıza çok teşekkür ederiz. Çok mutluyuz, 23 – 24 – 25 şeklinde devam edecek inşallah.”

Yönetim Kurulu Üyemiz Okan Böke şunları söyledi:

“Biz alıştık, yaklaşık altı hafta önce şampiyonluk layık olduğu yere geliyor diye yazmıştım. Dün de sevenler kavuştu yazdım. Herkese çok teşekkür ederiz.”

Yönetim Kurulu Üyemiz Ömer Cansever şunları söyledi:

“Söyleyecek çok bir şey yok. Hedefimizi gerçekleştirdik. Tabii bunun gerçekleşmesinde birçok arkadaşımızın payı var. Seyircimiz başta olmak üzere Başkanımıza kadar, futbolcularımıza kadar herkesin çabası var. Engellenemez bir şampiyonluk aldık, beş yıldıza doğru yaklaşıyoruz. İnşallah beş yıldızı da görmüş oluruz.”

Yönetim Kurulu Üyemiz Dilek Kutlu şunları söyledi:

“Bu şampiyonluk herhalde Türkiye futbol tarihinin en anlamlı şampiyonluklarından biriydi. Hep birlikte çok zor yollardan geçtik herkese ve her şeye rağmen. Teşekkür edilecek o kadar çok kişi var ki. Başta Fatih Hocamız, bütün cezalara bütün hatalara rağmen o kadar büyük bir yükü sırtında taşıdı ki. Onunla birlikte bütün teknik heyete, futbolcularımıza, yönetime ama en çok da bu büyük taraftara 22. şampiyonluk alnımızın akıyla armağan olsun. İnşallah 23. şampiyonluğa hep beraber gideceğiz. Çok üzüldüğümüz günler oldu, o en üzüldüğümüz günlerde yanımızda olan büyük Galatasaray taraftarı yenilgiyle başladığımız maçlarda maçı çevirmemizi sağlayacak gücü hissettiren taraftara bir kez daha armağan olsun. Tüm kalbimizle hepimiz teşekkür ediyoruz. Galatasaray çok büyük bir camia, inşallah 23. şampiyonluğa hep birlikte el ele yüreği Galatasaray için atan herkesle yürüyeceğiz. Öyle günler yaşadık ki Başkanımız Mustafa Cengiz’in odasına girdiğimde ‘bugün de Başkanımıza bir şey olmazsa bir daha bir şey olmaz’ dediğim çok gün oldu. Çok sabır gösterdi, çok sebat etti. Her zaman bizi diri tutmaya çalıştı. Onunla birlikte bütün Yönetim Kuruluna, Abdurrahim Albayrak’a, Yusuf Günay’a, Kaan Kançal’a ve bütün ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gerçek bir ekip olduk bu sayede hep birlikte kenetlenerek bu günlere geldik. Onlara da teşekkür ediyorum. Seyrantepe’de bizimle birlikte bütün mutlulukları ve bütün sıkıntıları yaşayan bütün arkadaşlara da sonsuz teşekkürler.”

Yönetim Kurulu Üyemiz Erol Özmandırıcı şunları söyledi:

“Söylemler herhalde hep aynı, ben de aynı şeyi söyleyeceğim. Beşinci yıldızı istiyoruz, bu bizim için en büyük hedef. Bence bu şampiyonluk bana göre beşinci yıldıza giden yolda en büyük adımlardan biri. Gerçekten zor bir sene oldu. Yönetimimiz, taraftarlarımız, seyircimiz, oyuncularımız, bütün teknik kadro herkese teşekkür ediyorum Yönetim Kurulunun bir ferdi olarak.”

Yönetim Kurulu Üyemiz Özgür Savaş Özüdoğru şunları söyledi:

“Altı tane kupa oldu bugün toplamda. En son U19 takımımız da şampiyon oldu. Bu tabi hem Fatih Hocamızın hem Ali Yavaş Hocamızın başarısı. Zor bir yılda A Takımla gelen üst üste gelen iki kupa bizleri onurlandırdı, gururlandırdı. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Her şeyin ve herkesin sürekli olarak üstümüzde baskı yarattığı bir senede böyle bir sonucu almak ve UEFA’nın FFP’sine uymak için yaptığımız çalışmaların sonucunu dün itibarıyla almak da bizi mutlu ediyor. İnşallah mali açıdan da sportif açıdan da gittikçe güçlenen ve hedefini beşinci yıldızı takmak üzere ortaya koymuş bir Galatasaray’ı görmeye devam edeceğiz.”