23 Ocak 2022 Pazar 23:27

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı’dan açıklamalar

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı, Süper Lig’in 23. haftasında oynadığımız Trabzonspor maçının ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Takımın iyi yolda olduğunu ve şanssız bir yenilgi aldığımızı ifade eden Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı’nın değerlendirmeleri şu şekilde:

“BİREYSEL HATADAN KAYBETTİK”

Maalesef çok üzgünüz. İyi oynadığımız bir maçtı. Hak ettiğimiz bir galibiyeti ellerimizle Trabzonspor’a vermiş olduk. Aslında Trabzonspor kazanmadı biz bireysel bir hatadan kaybettik. Galip gelebilirdik. En azından beraberlikle çıkabilirdik. Maalesef yenildik. Takımımızın oyunu çok iyi. İyi yoldayız. Maçın başında taraftarımızla takımımızın bütünleşmesi, takımımızı çağırması, takımımızın onlara giderek bütünleşmesi iyi yolda olduğumuzu, birlik ve berberlik içerisinde neler yapabileceğimizi çok net bir şekilde göstermiş oldu. Takımımız oyuna iyi başladı. İyi oynadık.”

“TÜM EKSİKLERİMİZİ GİDERECEĞİZ”

“Maalesef bazı hakem hataları yine vardı; ama maçın sonlarına doğru yaptığımız birkaç hatadan dolayı gol yedik ve mağlup olduk. Devre arası camiamız çok rahat bir şekilde şunu bilsin, bu milli maç arasını en iyi şekilde değerlendireceğiz. Hocamızın raporunu değerlendirdik. Buradaki tüm eksiklerimizi gidereceğiz. Bizim için yeni olan bir döneme çok iyi başlayacağız. Galatasaray, bu ligi en iyi şekilde tamamlayacak. Önümüzdeki yıl da şampiyon olmak için elinden geleni yaparak yeniden şampiyonluklar yaşayacaktır.”

“TEPKİLER DOĞAL”

Taraftarlarımız maçta çok iyi destek verdiler. 90 dakika takımımızı çok iyi desteklediler. Haklı olarak taraftarlarımız galibiyet bekliyor. Bu olmayınca protesto ve tepkiler oluyor. Bu çok doğal. Futbol böyle bir şey. Sonuç oyunu. Sonuç alsaydık başka şeyler konuşuyor olurduk. Maalesef sonuç alamadık. Emre Kılınç’ın penaltısı ve birçok pozisyon sayabiliriz. Galip gelebilirdik. Takımımız çok iyi oynadı. Galibiyet bizim hakkımızdı. Taraftarın tepkisini haklı buluyoruz. Hiç merak etmesinler. Bundan sonraki maçlarda onlara daha büyük sevinçler yaşayatacağız.