13 Ekim 2022 Perşembe 12:24
Maça Doğru | Galatasaray HDI Sigorta - Halkbank

Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, AXA Sigorta Efeler Ligi’nin 4. haftasında Halkbank’ı ağırlıyor. Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda 15 Ekim Cumartesi günü oynanacak mücadele saat 14.30’da başlayacak. Maç, TRT Spor Yıldız’dan canlı olarak ekranlara gelecek.
Üç hafta sonunda ligdeki namağlup dört takımdan biri olan Filenin Aslanları, ilk üç maçını kazanan Halkbank ile mücadele verecek.
Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, AXA Sigorta Efeler Ligi 3. hafta maçında Hatay BŞB ile karşı karşıya geldi. Hatay Merkez Spor Salonu’nda oynanan maçı 20-25, 26-24,25-23, 17-25 ve 13-15 biten setler sonucunda 3-2 kazandık.
Tomas Edgar ve Morteza Sharifi 20’şer sayı kaydetti. Kaptan Selçuk Kesin 7 servis kırma ve 3 ace ile dikkat çekti. Morteza yüzde 76 oranında servis karşılarken Edgar Thomas 6 blok sayısıyla savunmada da ön plana çıktı.
Takımımız Halkbank maçının ardından 22 Ekim Cumartesi günü oynayacağı Ziraat Bankkart müsabakasına hazırlanacak.