2 Kasım 2011 Çarşamba 12:29
Başkan Ünal Aysaldan Açıklama

Dün bir basın organımızda yer alan ve hayretler içinde okuduğumuz Başkan Ünal Aysalın Yönetim Kurulu Üyemiz Emir Sarıgül, Basketbol Şubesi Yöneticimiz Hakan Üstünberk ve Sportif Koordinatörümüz Bülent Tulunla yollarını ayıracağı şeklindeki haber herkesin tahmin edebileceği gibi tümüyle asılsız ve gerçek dışıdır.
Galatasarayın önemli başarılara imza attığı ve daha büyük başarılara doğru adım adım ilerlediği bir dönemde kaynağını tahmin edebileceğimiz bu tür asılsız haberlerin hangi amaca hizmet ettiği aşikardır.
Tüm Galatasaray camiasından, tarafımızdan doğrulanmadığı sürece, bu tür haber ve hayal mahsulü dedikodulara itibar etmemesini bir kez daha önemle rica ediyor, kamuoyunu yanıltan habercilik anlayışının spor dünyamıza olduğu kadar basınımıza verdiği zarara dikkat çekmek istiyorum.
Ünal Aysal
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı