19 Mart 2024 Salı 17:16
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Altınöz’den Başkanımız Dursun Aydın Özbek’e ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Altınöz, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek'i ziyaret etti.
Başkanımız Dursun Aydın Özbek, Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park'ta gerçekleşen ziyarette İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Altınöz ve beraberindeki heyeti ağırladı.
Başkanımız, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Altınöz'e ve Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan'a Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak hazırlanan formamızı hediye etti.
Başkanımız Dursun Aydın Özbek ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Altınöz, Galatasaray Televizyonu Youtube kanalına açıklamalarda bulundu.
Başkan Dursun Aydın Özbek, şu ifadeleri kullandı:
“Evet, Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Bey ile bugün tanıştık. Kendisi bize yapacağı projeleri anlattı, özellikle ahlaklı belediyecilik üzerinde mutabakatımız var. Biz bunun spora da yansımasını, kendisine Galatasaray’ın yani diğer İstanbul kulüplerinin ihtiyacı olan eksiklerini ifade ettim. Seçilmeleri halinde bu eksiklere cevap vereceklerinin biraz önce taahhüdünü de aldık. Dolayısıyla sporun birleştirici gücünün çok önemli olduğunu toplumların iyi veya ahlaklı insan yetişmesinde sporun çok büyük katkısı olduğunu Mehmet Bey kendisi de ifade etti. Mustafa Kemal Atatürk’ün sözüyle ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim.’ dedi. Masanın bence en önemli mottosuydu. Bir yarış var şu anda 31 Mart akşamı bitecek bir yarış. Kendisine ve ekibine bu yarışta başarılar diliyorum. Faydalı bir görüşme oldu. İnşallah İstanbul için en hayırlı sonucun çıkacağını da ümit ediyorum.”
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Altınöz ise şunları söyledi:
“Öncelikle değerli başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizi burada en güzel şekilde ağırladıkları için. Aynı zamanda yönetim kurulu üyelerine, yönetim kurulu başkan yardımcılarına ve sizlere de ev sahipliğinizden dolayı çok teşekkür ederiz. Burada Türkiye’nin en güzel stadyumlarından birinde bu ziyaretini gerçekleştirmiş olduk. Heyecanlandık, heyecan vermeye geldik. Başkanımızdan heyecan aldık. İnşallah bu heyecanla dönüş yapacağız. Değerli başkanımızın ifade ettiği hususları da dikkate alacağız. Alacağımızı da kendileriyle paylaştık. Galatasaray’ın tesisleşmesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bu kulübe yapabileceği hizmetlerle alakalı görüşlerini bizlerle paylaştı. İstanbul dünyanın en zengin şehirlerinden bir tanesi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de kaynakları çok. Allah’ın izniyle 1 Nisan itibariyle görevi teslim alır almaz seve seve Galatasaray Spor Kulübü’ne bu hizmeti vereceğimizi rahatlıkla, gönülden ifade edebilirim. İlçelerdeki tesislerin yapılaşmasında, mevcut tesislerin tekrar hayata geçmesinde, dönüşümünde her türlü hizmeti yapacağımızı hem taahhüt ediyorum hem de söz veriyorum. Özellikle de gençlerimizin, çocuklarımızın sporla tanışması, spor hayatının devam etmesi önemli. Galatasaray’da 17 branş var. Bu 17 branşın içeresinde en çok bilinen ve tanınan ülkemizde futbol kulüpleri. Diğer 16 branşı da dikkate alarak o branşlarla alakalı da en hayırlı hizmetleri vereceğimizden burada sizlerin vasıtasıyla kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.”