5 Kasım 2024 Salı 21:10

Galatasaray Daikin 3-0 VC Wiesbaden

Galatasaray Daikin 3-0 VC Wiesbaden

Galatasaray Daikin, Wiesbaden’e set vermedi.

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımımız, CEV Challenge Kupası 16'lı Finaller Turu ilk maçında Almanya Temsilcisi VC Wiesbaden ile karşılaştı.

TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda oynanan mücadeleye takımımız, Britt Bongaerts, İlkin Aydın, Ayçin Akyol, Alexia Carutasu, Yasemin Güveli, Ann Kalandadze ve Eylül Akarçeşme Yangın 6’sıyla başladı.

Galatasaray Daikin, mücadeleyi 25-22,25-17 ve 25-14’lük setlerle 3-0 kazandı ve rövanş mücadelesi öncesi büyük avantaj elde etti.

Karşılaşmada Alexia Carutasu ve Ann Kalandadze 15’şer sayıyla en skorer oyuncularımız olurken, kaptan İlkin Aydın ise 10 sayıyla galibiyete katkıda bulundu.

CEV Challenge Kupası 16'lı Finaller Turu rövanş maçı, 14 Kasım Perşembe günü Wiesbaden'ın ev sahipliğinde oynanacak.

Takımımız, 2024-2025 sezonu Vodafone Sultanlar Ligi 8. haftasında ise Türk Hava Yolları’na konuk olacak.